Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig mer

Inte igen, tänkte hon tyst för sig själv


 


Aldrig mer, viskade hon ut i mörkret




Fri vers av Tea Alex
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-21 12:46



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
..och så hände det igen;
i sinnets avståndstagande.
2021-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex