Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto:AndLou


VI DANSADE UNDER STJÄRNORNA

 

Jag sitter här på stranden och tittar upp mot stjärnorna i denna höstnatt

njuter av det himmelska spelet där uppe på en kolsvart canvasduk

och i denna mörka natt är minnen allt jag har kvar av dig min kära

där inom mig brinner en sorg i hjärtat som då och då låter tårarna falla

 

för all denna skönhet som kommer till mig här i natten

tar mig tillbaka i tiden till då när vi dansade just här under stjärnorna

då när vi såg in i varandras ögon med en kärlek så varm och sann

där och då i en annan höstnatt i en annan tid …sjöng våra hjärtan om kärlek

 

nu sitter jag ensam här i natten och ser upp mot de kosmiska strålarna

ett ljus som förvandlades till ett enormt och dansande norrsken

vi som en gång lovade att tillsammans för alltid följa samma stjärna

så jag undrar för mig själv om vi tittar upp mot samma stjärna …nu i natt

 

Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-09-22 09:55



Bookmark and Share


  ULJO
Melankoli.
2021-09-22

  Kajan VIP
En ren och klar känsla lever i texten, och det är både vackert och vemodigt på en och samma gång. Fotot är utsökt.
2021-09-22

  Kungskobran VIP
Så fint om förlorad kärlek
2021-09-22

  Sparvögat VIP
Fotot är magiskt vackert!
2021-09-22

  Sparvögat VIP
En vacker stjärna faller i dina ord i saknaden efter en älskad famn…
2021-09-22
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP