Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppmärksamma dikt på natten musik-

uppmärksamma dikt på natten musik.
den 16.9 2021tack för alla som gillade den,
har varit avstängd från poeter från den 15 sep, till i går .
den 21 sep. därför har jag ej skrivit,
har betalt för ett år till.
vet inte vad det beror på.
men snart skall jag ta nya tag,
skriver på fackbooks .
så alla mina kära får läsa .
hälsningar birgitta 22.9-2021




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-22 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP