Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Retar mig

Jag retar jag mig på
att jag retar mig
på män
som retar sig på män
som inte är som dem

Sen retar jag mig på
att jag retar mig
på män
som retar sig på kvinnor
som nästan är som dem

Jag retar mig
på att jag retar mig
jag kan ju ändå
inte ändra
på dem
som jag retar mig på.

















Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-24 14:07



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Det går åt mycket energi på retandet.
Den kan man använda till något bättre.
Dikten är bra komponerad.
2021-09-25

    Sefarge VIP
Dags skaffa zoombie
-docka och avreagera
sig?
;)
2021-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP