Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sällsynthet

Att få vara fri nu
nu
det är något särskilt
det är något böljande
när man smakar på ordet
och man sköljer det i munnen
tills det svämmar över
och man är fri

och helt plötsligt:
från en dag till en annan
kommer även dina
tyngder bortgås
du kommer tappa hakan!
du kommer storkna!
de kommer sjunka
de kommer drunkna

och du:
du kommer vara fri




Fri vers (Fri form) av minblekakind VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-23 21:49



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Bra om friheten Jag har på allvar längtat efter den i snart 28 år
2021-11-01
  > Nästa text
< Föregående

minblekakind
minblekakind VIP