Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Asculta...septemberfundra 3

 

 

Dina andetag

marken gungar till under

fötterna lyssnar

stormvindarna visslar i

dur genom fönsterspringan

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-09-23 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP