Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varm kärlek

Känner längtan efter dig

Du är borta endå så nära

Fryser håller pläden om mig

Ensam i rummet

Orden plingar till i mobilen

Saknar dig 

Du är här 

I mina tankar

Ler 

Så långt borta

Tar te koppen

Dricker det är varmt och gott

Ute stormar det hårt

Regnet slår hårt mot fönstret

Pling




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-09-24 12:26



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
I kärlekens namn.
2021-09-24

  Niliboy
Så fint!
2021-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP