Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten


Natten är hemlös
som en kastad sten

Söker en boplats
som är trygg och ren

Blir lätt förälskad
i stjärnornas sken




Fri vers av Nicole Ildi Farkas VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-24 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicole Ildi Farkas
Nicole Ildi Farkas VIP