Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Gatlyktan


sprider sitt varma ljus
över alla som passerar därunder
stänken följer med ända hem
Hur många droppar behövs
som ger ljuset tillbaka
till den som förlorat allt
finns det droppar nog
för att jordens ljus tända
när mörkret träget arbetar
för att fullständigt
utplåna det




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2021-09-25 09:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP