Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

havets vindar,

kände mig så glad,
så kom mina tankar.
in på när sotis dog .
framför mina ögon15.1.2021
jag försökte blåsa liv.
i min kisse jag faller ner .
i mörker när jag tänker på min.
kisse inte ens tre år.
sen anki dog april 2021 17 år
se tänkte jag på amigo-amir .
blev 5 århan dog vid.'
vägen till mitt stora rum.
på morgonen när vi var ute.
bara föll ner framför.
mina ögon två år tidigare 18 feberri.
hade jag begravt min andra son.
mina tankar är som havet .höga vågor glädje o sorg..
ju mer man älskar nån så försvinner dom från mig.
det är bäst at aldrig öppna sitt hjärta för nån.
skrev26.9.2021 av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-27 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP