Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


IDIOTEN

Så mycket som du gör

är onödigt

för du är en idiot

Så mycket som du gör

är värdelöst

Inget folk vill ta emot

Din kreativa glädje

hatar man

Den är och förblir ett hot

Därför ratar man

Därför tjatar man

och gör dig till idiot

 

 

LARZ GUSTAFSSON 27/9 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 93 gånger
Publicerad 2021-09-27 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP