Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Draksådden


Vad kommer ur marken
brittsommar
svampar draktänder
Vi fokuserar andas chi
lugnet speglar dammen
Bryr oss inte vilket




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 141 gånger
Publicerad 2021-09-27 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP