Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tolka tecken


En dag
då du undrar

Varför svalorna
flyger så högt

trots alla regntunga
moln

Ska du kanske
just där och då

Ändå tolka
svalornas flykt

som ett
friheterligt svar

På alla de frågor

Du en gång
på jorden bar




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-28 11:10



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Att svalorna flyger högt är ett gott tecken
2021-09-28

  ULJO
Tänkvärt.
2021-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP