Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vakna nu upp.

vakna nu mitt hjärta.
.känn ingen smärta.
jag älskar dig ömt.
alt gammalt glömt.
du tänker på mig varje minut.
ditt liv är ej slut.
du är det hotfullaste i mig.
jag älskar inte dig.
du finns inte nära mig nu.
det finns ingen som du.
du tror inte på orden,'
finns du inte kvar på jorden.
tänker på dig varje ögonblick.
när jag inte dig fick.
du är svår att komma nära.
du är alt det kära.
man måste få ha sin frihet ibland,
jag kan inte jämt hålla din hand.
jag känner
mig fången i min kropp.
för dig mig finns inget hopp.
får tacka för denna dröm.
du skrev i morse 28.90.2021 a birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-28 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP