Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dröm fantasi verklighet.

vad skönt att älska nån.
det går upp ett ljus för mig.
kärleken glädjen.
driver mig vidare .
varje dag att finnas.
där för sig själv o varandra,
tänk att uppleva alt.
i ett anat människas hjärta.
känna sig dragen dit.
var finns där inne.
var tänker han.
vilka känslor har han.
har han stora känslor.
stora höga känslor..
som stora vågor.
på havets vågor.
mina känslor går upp o ner.
vad finner jag i honom.
är han en dröm fantasi eller verklighet.
hur kan man ha såna känslor.
det är nog kärleken.
som jag äntligen.
upptäckt nu när livet snart är slut,
skrev i dag av birgitta28.9.2021




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-28 16:45



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
kraftfull och kär
2021-09-28

  Sparvögat VIP
Härliga ord till kärleken…
2021-09-28
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP