Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Bal, ans, akt... Av Ewa-Britt Nilson 2021-09-28 19:13. Tid o datum är när jag läste texten. 'Rim om sex är sex rader', inget annat. Ej precis allt måste väl förklaras, jämt?


Kommentar på en text (2221) rim om sex




Läsande är likt första och andra dosen
av vind i fina seglen eller givna rosen

det märkliga med exempelvis hat
är som om någon avskyr mat

kanske för att ha blivit gödd
eller ens att ha varit född...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2021-09-28 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP