Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Kyrkvaktmästaren



såg skuggan vandra dit varje dag
då han vände sig om
såg han tydligt
hunden som låg på graven
det märkliga var
blommorna
Sorgen vattnade dem










Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2021-09-29 05:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP