Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Konstgjord andning


Det var en gång hösten
bar röda kransar över kudden
det var då tio droppar sorg
och ångesten blandades med de vita
det var en gång då himlen vandrade på jorden
och medan du dansade fandango
bar du himlen på dina axlar

härligt när solen skiner
det är då vi ser skuggorna



önskar dig en bra dag klokuggla
tack för att du läser




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2021-09-29 05:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP