Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hoppas du mår bra klokuggla? skakar på huvudet åt mig själv och andra !!


Det där med bruksanvisningar



fick jag reda på av elektrikern
inte så bra formulerat
trösten som en klapp över manken
hästen skrapade med hoven
tog mulen ur havrepåsen
förtäljde Ikeas även obegripliga
monterar utan dem, efter första haveriet

den nya tvättmaskinen var konstruerad
inte ens idioten behöver tänka
allt finns redan inprogrammerat
med tvättprogrammet
stackare inte underligt
han skruvade på sig,
då jag programmerade in varvtalet
han visste redan om det






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 80 gånger
Publicerad 2021-09-29 09:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP