Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så mycket skit finns på sidan. tack för idag klokuggla<3


TROLLMOR


knyter upp svansen
sköter om ruljansen
ståtar vid koret med psalmbok
som präst
och du får inte vara gäst
inte ens ett vittne
till mesalliansen
då det gråa ögat leder dansen
och ändå gåsablodet
ville ha mera för tjäderlek
den skinnskodda fittan
"jag tror allt du Peter Pan
blir hel igen"

Ett gott råd X
ta hand om dina egna pattar
bry dig inte andras
där inte vin hälles
din jävla hora!

ord förslår inte

Vilken rysare, vilket manus top 5





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2021-09-29 17:28



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Gräsligt fasansfullt finns inte ord
2022-06-14
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP