Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaknade med rök i håret


blodsmak i munnen och metalliska
rösten spelade pingpong
över vänster och höger bordshalva
Rösten jag inte saknade
Rösten som förmedlade
Dansen runt Guldkalven
Scenen är din och till slut
"Det är många som vill ta del av solen"
Jo på den tiden var jag alltid glad!

förstod ingenting varför många
plötsligt dök upp framför min dörr
den ena galnare än den andra
till slut fick jag ångest, oro över honom
som försvann bland rök och damm
tills jag bredde ut korten och insåg vad I gjort!

spottade blod i handfatet, såg ögats vitrand
Näsblod hade jag inte förrän jag lärde mig
samvetslösa människor
amputerar kastrerar saluterar
med prasslande tungor på scenen
medan de med vänster hand dränker
försvarslösa kattungar i vattenhinken
utan att blinka

Visst finns det en stor böld i dagens samhälle
finns det inte någon vaccin borde WHO
trycka på larmknappen






Fri vers (Spoken word/Slam) av morgonstjärna VIP
Läst 91 gånger
Publicerad 2021-09-29 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP