Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kommentar på Fb på rumänska 2018 kommer förmodligen att återkomma just nu när jag kommenterade skräppost.


ja jag måste ha en examen, provspelning...

"Din kommentar bryter mot våra communityregler om spam Ingen annan kan få din kommentar. Vi har dessa regler för att förhindra sådana som falska annonser, bedrägerier och säkerhetsintrång. Om du anser att vi kan göra ett misstag kan du meddela att du inte håller med om beslutet".

Svar: Inga problem, tack för att du påminde mig om vad jag sa för några år sedan.Mitt valda land är Sverige och jag är glad att jag 1981 blev utvisad från kommunistlägret som en person som lämpar sig för kulturella hjälpstudier eftersom jag inte var en kommunistisk medlem.

#Diana Norma Jeflea Diana Norma Jeflea Dagens ambassadörer tror sig vara jordens gudar, de utbyter människor när  befinner sig i ett främmande land där de fyller  diplomatiska funktion och utövar det land som  ska tjäna utan några skrupler och mänsklig själ.

Jag ser inget diplom, utan bara barbarism, chauvinism, utrotning, nazism på sitt eget folk som han redan har jagats ut ur landet  9 miljoner rumänska själar mycket diplomatisk.

Och som ett exempel på jämförelse berättade Kina igår att vi kommer att vara osäkra på Sveriges gator eftersom vi inte tillät dem att orena våra lagar och landet när de under 40 diplomatiska sessioner inte ville bli skadade av att förnedra oss.

Suveränitet har hotat oss om vi följer statliga lagar och vår yttrandefrihet i ett liknande fall som Dr Camelia Smicala från Finland. Det som är mycket tråkigt med det som händer i det rumänska land med kolni företaget principer är att människor, istället för att bedöma varför politiker trakasserar dem tills människor får maximalt lidande, är en fråga om inbördeskrig. Det beror på vem du väljer att representera dig.

Camelias barn är bara början på experiment med att besitta massan av soldater som implicit kommer att tillämpas på hundratusentals rumäner som rekryteras eller försvinner, tydligen på jobbet i EU men som en gång anlände utomlands har all rätt att söka politisk asyl. Så deras barn kommer att förbli förvirrade och uteslutna även i sitt eget land. (Skäll inte på mig om jag inte skriver korrekt jag skriver från hjärtat)




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-30 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP