Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
angående att komma av ålder, eller "komma upp sig". slicka bakifrån, sparka nedlåtande och bränn horisontellt


Livet för dummies 57


jag la han under sängen för gastlig kurering
och i vendemias premiär steg en röst ur kanten
dess äckler och förlockelser bar vidrig satuering
men vad gör hans bilders tumnus med tanten

han borstade mitt hår en timma av de små
cirkulerande en sakligt presenterad köttslips
var natt och lät den efter andakt orörd gå
jag döpte honom cosmo för hans lek och sextips

porrmax

innan nit blir rit så bör du sikta mot en riktad befläckelse. kom lite på det du runkar till och riv det sen i bitar, sedan dubbelbränn med fri tolkning tills du smetat ut en evigren fläck i din iver och förpuppad skall du som putsare komma ut. kalle växte upp men fläckblind av skamslangsprutan var han dömd på förhand att gå i hor och förklädda krokodilers tårars tjocka habituellt var gång sen mörda styckvis (och sen självklart dubbelbränna). var inte som klas. köp för hormärkt slant istället en chromebook i ett nätt format och låt dess postkoitala ångor rena dina misogyna vätskor.

spelare: den som renar oss i tid till nötlös brumaire per rekrytering av dugligt hängda arbetshästar som låter ovan föreslagna destruktion bli vardag, bror.

vinnare: oftast den som i utgångsläge haft svinigast stall. andra fredagen i nötfri november infaller dressyr, då vinnaren skall på scen presentera ett minimum av fem skamfria genomskinliga knekthingstar. publikens höjda glas betjänas av en oförställd korkad skumpa medan syndiga stallolpojkar vant må valla våra avvitade hingstar i en dekonstruerad runkkanellängd.




Fri vers av Joakim P Udd
Läst 104 gånger
Publicerad 2021-09-30 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd