Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En man från Göteborg misstänks vara ett offer för säkerhet.


Av kärlek till moderskapet sker rättvisa med krigsvapen!

 Watch | Facebook  

Göteborg: Misstänkta bombmannens tårar för mamman dagar före dådet (expressen.se)

*Av kärlek till moderskapet sker rättvisa med krigsvapen!

I morse var jag lika chockad och glad över fenomenet Göteborg, explosionen klassificerades inte som terrorism och hämnd av grupper, utan bara av en impuls som drevs till vansinne, av kärleken till  mamma som fortfarande hade en 55  år barnet som Mambo i ett föräldrahem och eftersom hyresgästerna i gruppen isolerade under pandemin var förbjuden att bo tillsammans, utfärdades ett leveransbesked och avrättningen förväntades av kronofogden exakt samma dag som händelsen evakuerades från huset.

Den medelålders pojken försökte prata med kommunpolitiker och förklara att kidnappning av hans mamma i huset skulle leda till hennes död, samt avslöja sanningen om att döda dem som dödade 14 000 äldre .. vaccinerade eller ovaccinerade eller bara injicerade med en av dem 3 varianter av serum endast i etapper med dödshjälpsserum.

Därför beslutade de som kontaktades att förklara honom sinnessjuk och evakuera mamman som hade kontraktet för att tvångsutvisa sin mamma hemifrån.

Mannen är nu spårlös, men som läsare känner man sig lätt ödmjuk inför en sådan incident och "civil solidaritet", vilket kommer att vara en varning för fastighetsförvaltare och ett koncept som vilken inhemsk terrorism som helst i något land. 

Solstickans teori koncept kommer snart att vara mer aktiv än tränade terrorister.

"Bakgrunden är att mannen på grund av pandemirestriktioner inte fått träffa sin mamma på ett äldreboende. Detta utlöste, enligt misstankarna, att mannen började jaga chefen för boendet. Bland annat ska han ha följt efter chefen på en buss efter arbetstid och uttalat: ”du driver min mamma till döden, du håller min mamma inspärrad”. Han ska också ha varit på boendet och ”skrikit” och ”trakasserat personalen”, enligt utredningen.  

I flera olika brev kallar han personalen för ”psykopat”, ”elak tant” samt ”lögnerska” och drev flera processer mot boendet".




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-30 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP