Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

börden


ditt öga skälver
och du böjer din nacke lätt
när vinden blåser

tränger undan flugorna
som biter sig fast blodfyllda 
i blottade köttrevor
piskan sjunger

träget omhuldar
gröngräsets dyra droppar
biter ihop

om tungan som sväljer
födan du givits
att härda läderremmar
genom konvulsioner
ofrivillliga spasmer
i mellan gärdesmage
och löpsnara

din bog att axla
börden




Fri vers av Nightngale
Läst 296 gånger
Publicerad 2006-07-28 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale