Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Godförmiddag älskade uggla<3


Ponklasenryu


I purpur och svart
Ordkonstnären skapar liv
Magisk guldpenna


älskade klokuggla, saknar dig varje dag
blir glad varje gång jag läser dina ord
kommer du ihåg lovade komma
gjorde det, körde de 54 milen
men du var sjuk, inlagd på avdelning 25
visste inget om
spindelben och horan Maryjann
lagt sina snarer om halsen
redan 1604.. "har du tagit dina anti.."
inlagd på avdelning 25
bältad av svinet
förlåtelse finns inte !

hemkomsten

upptäckternas gravkapell upptäcka
brodern som dig trampade
jag vet hur det känns när vingar bränns
hålet i ryggen,
efter vildvittrornas bett
Hur kan ord skriva allt jag sett
efter vägen du var sjuk
galenskap bär "normala " som en bukett
när de gör vad som helst
för att driva igenom sin vilja




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2021-10-03 11:03



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
det tog tid kunna låta allt rinna av kram
2022-11-04

  morgonstjärna VIP
Kollar inte så ofta föf behålla tråden och lugnet men de insett nog bortslödad tid.
2022-02-12

  morgonstjärna VIP
helt otroligt alla lån av dina sidor
inte längesedan lorden var på drift
och de andra nyttjas hänsynslöst av parasiter ibland, fast dagen ett har jag inte ännu sett. fastän du är blockerad men läser mig varje dag långt utifrån.
Du lärde dig vad som fanns under ytan blodet i koppen och vännerna med hål i ryggen och jag ryser över vad som här sker, vänner finns inte mer!

idag ska jag gratulera åskbollen och hämta en hylla för mina växter

2021-10-03
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP