Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem

när du givits taktpinnen
sätter agendan
kommer dessa som
kallar dig medioker

vissna eller blomma ut
sätt dina gränser
människor är skräp
i galenskap tror man saker om sig själv

ge aldrig taktpinnen till mig igen
all min framgång kom
inuti
utifrån kom skräpet

hur de än dansar till takten
det är bara dubbla budskap
de vill inte se dig, höra dig, känna dig
de vill HA det du har




Övriga genrer av Subkutan_73
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-04 18:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"De vill ha sångerna men inte gubben", som Aage Samuelsen från Norge sade om sig själv.
2021-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Subkutan_73
Subkutan_73