Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänta

Väntar på dig
Klarar knappt att se
Väntar på ingenting

Krampar och bara faller
Vad är sant
Numera bryr jag mig inte

Men en gång väntade jag på dig




Övriga genrer av Subkutan_73
Läst 59 gånger
Publicerad 2023-04-17 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Subkutan_73
Subkutan_73