Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild: AndLou


DEN FRIA KÄRLEKENS LAND

 

Det var så oerhört mörkt i mitt inre

och min sorti den blev sen

där jag nu stapplar mig fram

på alla minnenas scen

för en tung ångest så stark

hade då bitit sig fast

så jag fick villkorslöst gå

och helt enkelt stå mina kast

 

men nu ser jag upp emot månen

och alla stjärnornas glans

det är dem som i natten

ut ur dimman får leda min dans

jag vill klättra ur mörkret

dit där den stora tryggheten finns

så långt långt bort ifrån sorgen

där enbart lyckan man minns

 

ja visst så hjälp mig nu dit

där som hela himmelen glänser

dit där det finns en underbar kärlek

så helt totalt utan gränser

dit där vi alla står stolta

med en hand i vår hand  

där på en ny strand som vi kallar

för den fria kärlekens land

 

Copyright © AndLou




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-10-05 08:54



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Både vacker och högtidlig, och mycket fin både som text och uppläsning.
2021-10-05

  Kungskobran VIP
Tänk att kunna starta om på nytt
2021-10-05

    Ohemulen VIP
Det är en förmån och en tröst att få läsa det här.
2021-10-05

  Sparvögat VIP
Underbara ord…
2021-10-05
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP