Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Godmorgonkram älskade uggla<3 // Eget foto


Jätten

 

oändligt liten

stammad ur Lilleputtarnas land

sprider en grå fågel ut vingen

vankat länge vingbruten på strand

vankat länge av och an

väntat Goliat ska lyfta det bann

 frälsa världen väntat

 dräpa jätten med sin sten




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2021-10-06 08:08



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
önskar en önskan den blev fylld
kanhända en dag hoppas vi du och jag.
i
2022-08-10
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP