Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

regndroppar faller.

tårarna faller.
.glädje tårar faller.
ditt hjärta öppnas,
sorg tårar faller.
då renas dit hjärta.
du känner en kärlek.
en frid i dig.
ni är inte döda..
ni finns inom mig.
varje dag i livet.
mina tårar har fallit
sorgen tårar har fallit.
men jag har skrattat.
så minna glädje tårar
att våga vissa.
alla sina känslor.
även om man blir sårad.
vissa det man känner.
inne i sitt hjärta.
sen bara gå vidare,
det kommer nya motgångar.
sorg död varje dag
bara ta tag i dom.
skrev i dag av birgitta6.10.2021




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-06 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP