Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Take it or leave it, som The Runaways sjöng.


JAG LER ALDRIG PÅ KOMMANDO

Jag ler aldrig på kommando

Det är ingen diktatur

Det är faktiskt min ensak

om jag vill vara sur

Jag ler inte på kommando

Förställning är inte bra

Så passar inte galoscherna

är det ju bara att dra

 

LARZ GUSTAFSSON 7/10 2021

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2021-10-07 14:44



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Rappt och koncist. Tänker likadant.
2021-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP