Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Irrvägar



Det krävs
både
tro och hopp

För ett sista steg

Att nå
ända fram

På kärleken väg




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-10-08 11:14



Bookmark and Share


  ULJO
Så är det. Kärlekens väg är underbar men svår att beträda.
2021-10-09

    Lena Staaf VIP
Det sista steget är det svåraste.
2021-10-08

  Kungskobran VIP
Hoppet är det sista ……..
2021-10-08

  Solstrale VIP
Ja på kärlekens väg är det mot kärl man går, så dina ord blir en sådan fin promenad som lyser över läsarjaget! Åminnelser av sakernas beskaffenhet är alltid gott!
2021-10-08

  Marita Ohlquist VIP
Visdomsord, bra skrivet.
2021-10-08

  KYREUS of Sweden
Sannerligen så!
2021-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP