Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorare

När jag siktade högt
Fick jag napp
För att bli bortkastad igen

Man får inte längre hoppas
För pengar är det dom vill ha
Jag blev lika fattig när lönen kom

Vilka är dom egentligen
Vilka vill dom vara som är så viktiga
När cancer fyller deras kropp

Grejer fyller hennes lägenhet
Det känns sorgligt att jag var en av dom
Innehållet betyder inget

Jag ska känna mig löjlig
Och jag ska ge dig ett nummer på ditt konto
Men ingen vill prata med dig längre

En gång lyfte jag upp dig
En annan gång som nu
Sover jag för att jag orkar inte igen

Mitt Mastercard har tömts
Helt i onödan åtskilliga gånger
Jag är mentalt black

Jag undrar om du ens lekt med tanken
Att detta är helvetet i universum
Att detta är allt som man någonsin får

Lusten behövs för att kunna lida
Kickar som styrde åt mörka delar
De som delar mig med alla andra

Livet är andras samt deras lekstuga
Nu när jag brunnit och försvunnit
Du läste en gång nånting jag skrivit

Jag måste möblera om då jag ser dig och minns
Du verkar inte vilja förstå
Det var jag som var ego sa du

Det kan inte vara mänsklig liv runt mig
Inbjudande falska och tillfredsställande
För att senare hot och hata

Nertryckande med skam för din konstruktion
Inte en endaste livboj kommer kastas
Det var redan försent i början

Det var rent när du var här
Dammet sen dess är djupt
Du är borta och jag är kvar




Övriga genrer av Subkutan_73
Läst 83 gånger
Publicerad 2021-10-08 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Subkutan_73
Subkutan_73