Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du kan slås ner av en jävel - och kan förlora alla.


Idioter

Varför är dom som pissar idioter
Men det är dessa som är förstörare av rang
De flesta är så mediokra att man skäms

Döden är snart här
Befria dig från människor
Gör vad fan du vill

Jag är för intelligent för det här
Empati tänker jag inte längre känna
Skäms inte att stå över människor ibland

Detta svenska skittillstånd av konflikträddsla
Där man gör sig själv till en fjant som man
Lika sexig som en eskimå i Egypten

Lika fel som en babian på Arktis
Men var stolt och be satan ta dom
Jag kan be nån annan dag och vända andra kinden

Var stolt över kropp och själ
För det här är helvetet
Skratta åt allt seriöst skitsnack

Helvetet bemöter man med humor
Människor vill ha trygghet
Men de kanske inte vill ha dig

Bygg en koja ifrån civilationen
Le åt de som föraktar dig
Du är en för komplicerad individ

Du har lamslagits hela dit liv
Av att bli förskjuten
Skjut de jävlarna istället

Du har även syndat
Du har tryckt ner det du föraktar
Och dess svaghet

Som att jobba på psyket
Bara för att klara sig själv
Och gömma sig för samhällets klor

Om jag inte är klok
Vad gör det
För dom säger att alla är lika värda

De mäter vad man är värd
Med politiska måttstockar
Med pistolen mot skallen

En gång visade jag dig mina dikter
Men du förstod inte
Du tyckte jag hånade dig

Sverige är ett utvecklat land
Men med många idioter
Så många att man undrar hur det kan funka




Övriga genrer av Subkutan_73
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-09 22:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Urinerar gör alla.

Jag ber aldrig till Satan.
2021-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Subkutan_73
Subkutan_73