Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk den dag

Tänk att röra dig.
Tänk att höra din röst.
Tänk, du lyste som ett ljus.
Tänk nu tänder jag ett ljus, för dig.
Tänk nu är allt tankar.
Tänk förr var tankar bara en del av ditt universum.
Tänk om det vore annorlunda.
Tänk om vi fått en stund till.
Tänk nu är du himlens stjärnor.
Tänk en dag är jag en av dem.
Tänk om de jag förlorat.
Tänk om de visste saknaden de lämnat efter sig.
Tänk om de saknat mig som jag saknar dem.
Tänk det får jag inte veta.
Tänk den dag vi återförenas.
Tänk den dag någon saknar mig.
Tänk den dag. Tänk den dag.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2021-10-09 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP