Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min mörkängel

mörkängel med svarta lockar,
låt mig sitta på din vingspets

jag vill se världen ur din synvinkel,
den döda vinkeln?

mörkängel med rostig stämma,
sjung mig dina svunna sånger

jag vill höra om ditt liv,
hur du var som dödlig

mörkängel med vacker kropp,
ge mig vad jag åtrår

dra tillbaks min fladdrande slöja,
visa mig din värld

mörkängel med dödliga ögon,
gro mig vingar

jag kommer att flyga bredvid dig,
i all evighet




Fri vers av Sara Den Rara
Läst 353 gånger
Publicerad 2006-07-28 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Den Rara
Sara Den Rara