Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vind i mig blir vår i dig



denna vind i mig
kan blir vår i dig


mina midnattsblå
horisonter gå


i en taktfast loop
runt din marskattshop


blibbar droppton ljus
ur ett moogsynthus


se mörkret skyfflas
bort skiljelinjen bär


vid närmandets mystär
kan vi åter stråla
bild jag helst vill måla




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-10-10 12:53



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Vilken medryckande glad text ! Fin !
2021-10-22

  Solstrale VIP
Så fint och så starkt medryckande och inspirerande :)
2021-10-14

  Elinor Sörensson VIP
Här har du skapat en sjungande
känslorapsodi med din,
enligt min mening, unika
ordkonst.

Gillar titeln.
2021-10-12

    Lena Staaf VIP
Rolig och härlig kärleksdikt med spännande språk!
2021-10-10

  Susen VIP
En romantisk resa med ett språk som det slår gnistor om
2021-10-10

  Larz Gustafsson VIP
Här har du tagit ut svängarna på ett tufft och coolt sätt.
2021-10-10

  Öknens Ros VIP
Helt förtjusande diktat!
2021-10-10

  AiA Maria den fria

”Blobbar droppton ljus”

”Se mörkret skyfflas bort skiljelinjen bär”

Ljuvliga vindar och lysande målning når!

Tack!


2021-10-10
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP