Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Buxbom

Fastän hon sällan såg.
Samma stränder av pärlemor.
Lutar mig emot din axel.
Vindögda skuggor saknar sällan sig själv.
Ryggar tillbaka fastän redan tillbakadraget regn avtagit.
Närhet när den är som bäst.
Stillhet när känslor är som flest.
Rådjur av det sköraste.
Det vackraste redan varit.
Blottar själens duvblå.
Medan minnenas allé ständigt tvekar.
Krossade iskuber känner samma skuld.
Den blodlönn jag glömt.
Ännu känner dess rötter.
Ringlandes som havsalger.
Eller murgröna.
Längs livets akvamarin.
Du enkelbeckasin.
Jag tror jag såg henne.
Fastän sällan.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 91 gånger
Publicerad 2021-10-10 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP