Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gelehjärtan och mandelspån

Halvdesperata försök att
försöka fånga korpens svarta liljor.
Mestadels hon drömmer sig bort.
Där saknaden inte längre bildar ärr.
Inte ens en droppe videung vilar på marmorstatyn.
Men vad är en snö i jämförelse.
Dess vackra skimmer och vargflocken skingras.
Dyblöta skuggor skymmer sikten.
Blunda du pudersnö av vita snödroppar.
Ännu en gång.
Tystnad.
Försöker inte spela svår.
Bara inte missförstådd.
I ett hav.
Av förvildade mustanger.
Klättrar över andra sidan lodjuret.
Det som förvånar.
Inte alls. Inte alls.
Ju mer jag ser din blick.
Desto mer jag älskar.
Där inga vingklippta känslor grönskar.
Där vilar jag i mitt näste.
Samlar mod.
Inte vemod.
Det har jag redan.
Innanför mitt skal.
Av nyplockade drömmar.
Jag förnimmer känslan.
Att bara vara jag.
En stund.
I nuet.
Igår.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-10 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP