Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Antologibidrag


Demokratin 100 års jubilerar

För att slippa
bli hemsökta
trots kontaktförbud

Så byter kvinnor
och barn
namn,ort ,och identitet
gång på gång

I vår så kallade
” moderna” tid

Då allt tycks vara möjligt

Utom just kvinnofrid




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-10-11 12:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vilken demokrati?
Det är ett fåtal finansfamiljer som styr Sverige.
2021-10-18

    Sefarge VIP
Jaa kanske borde
Våldsverkande män
Låsas in i "Kvinnohus"
Pumpas fulla med
Östrogen så de fick
Gråta ut,tänka och
känna efter,vad de
Ställt till med,för
Sin närmaste
Omgivning.
Med sitt då våld-
samma Testosteron
hat?




2021-10-12

  Lottie Ålhed VIP
Kanske kunde våldsverkarna få byta plats med de gömda kvinnorna och barnen så att dessa kunde bo kvar i sina hem och slippa alla begränsningar.
Lås in mobbarna och inte de utsatta våldsoffren kan man tänka i många av dessa fall.
2021-10-12

  Kungskobran VIP
Bura in dom på livstid så bekymrar dom inte mer
2021-10-12

    Lena Staaf VIP
Fin och stark text! Vi har långt kvar till kvinnofrid.
2021-10-11

  matildalikesnature
wow så viktig dikt!
2021-10-11

  Kajan VIP
Rak text därav starkt intryck.
2021-10-11

  Larz Gustafsson VIP
Det är din kommentar som är ointressant, Nalle Boy.
2021-10-11

  ULJO
Hoppas din text blir publicerad. Utan taffliga och ointressanta kommentarer.


2021-10-11

  Öknens Ros VIP
Demokrati för vilka?Jagade kvinnor är flyktingar i eget land. Var det inte Magnus Ladulås som instiftade kvinnofrid?
2021-10-11

  Larz Gustafsson VIP
Och ja, S, debatten slutar här.
Jag är trött på hjärntvättade medlöpare.
2021-10-11

  Larz Gustafsson VIP
Det är du som är styrd av djävulen, S.
Ett av hans många redskap här på poeter.se.

Hell alla som bränner eller river sönder sina röstkort!

Vägra att rösta blankt!

2021-10-11

    Sefarge VIP
Jag försöker läsa
Och förstå skrivarens
Text som alla andra
På det här stället
Till skillnad från dig
Som verkar ha
Förprogrammerade
Svar på allting . ..?
Förutom spontana
Djävuls-utbrott mot
alla som ej tycker
som Herr Z.
;)

2021-10-11

  Larz Gustafsson VIP
Till Sefarge:
Pallar du inte för verkligheten?
Spricker bubblan?
Och avslutningsvis:
Gör på dig!
2021-10-11

    Sefarge VIP
Till Herr Larz:?
Har den automatiska
Svars kommentators
knappen hakat upp
sig månne?
;)

2021-10-11

    Sefarge VIP
Viktig skrivelse att betänka
Samhälls utvecklingen
På början 2000-talet
Var det några hundra
Nu flera tusen boende
På Hemlig ort av olika
Orsaker. ..(en som vet)
2021-10-11

  Larz Gustafsson VIP
Jag kommer alltid att fortsätta med att förstöra mitt röstkort.
Jag vägrar att rösta.
2021-10-11

  AiA Maria den fria

Tack!

<3
2021-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP