Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


trädet



brast ut i sång
himlen var en prasselpåse godis
solen spred ut sina fingrar
stänkte droppar över varje gren
löven dalade mot marken
av hänryckning


en helt vidunderlig dag
älskade uggla

hoppas din varit bra




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2021-10-12 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP