Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyr regnet en stad

Flyr regnet en stad

Stör jag här

Min andning
den förgör
Jag
lyssnar
och förflyttar mig knappt

Men jag hör

Allt
i tomrummet




Prosa av JARNSAXA VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-10-15 02:00



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Tomrum är alltid spännginsalstrande ord! Gillas!
2021-11-10

  Kungskobran VIP
Hörseln lär vara det sista sinnet som dör
2021-10-15
  > Nästa text
< Föregående

JARNSAXA
JARNSAXA VIP