Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rytmiska regnbilder

Med hög densitet
och stor intensitet

Trummar
var droppe mot mitt
fönsterglas

Och gör den annars
klara bilden mer diffus

Lik en stänkmålning
En utspädd akvarell

Med de gula
lite utsuddade
men vackra löven

Virvlande runt

Till rytmen
av dropparna
som faller

I ett oupphörligt regn




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-10-15 09:50



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Som i Chopin s regndropps preludium
2021-10-16

    Lena Staaf VIP
Vacker regnbild! Känner trivsel där bakom rutan.
2021-10-15

  Larz Gustafsson VIP
En passande låt: The Cascades klassiker:

https://www.youtube.com/watch?v=gmF_bG5IVnM

2021-10-15

  ULJO
Regn är vackert och väldigt nödvändigt.
Fin text.
2021-10-15

  Koloristen
Helt fantastisk!
2021-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP