Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PUSSELBITEN

Så hittade jag den till slut
den sista pusselbiten
som jag så länge sökt
Nu kan jag se hela bilden
se hur allt har varit
Ser både kärlek och lycka
även sorg och glädje
Den bit som jag hittade allra sist
den passade in
där kärleken fanns
så den blev fulländad
och inget går nu stt förändra

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-10-15 17:56



Bookmark and Share


  Minkki VIP
lätt att känna med texten, både om att leta och finna. Trevligt visuellt ligger raderna så man ser en figur, det var skickligt!
2021-10-24

  Marita Ohlquist VIP
Skönt att hitta den saknade biten så bilden blir komplett.
2021-10-18

  S.A.I. Steve Lando VIP
så skönt när pusslet blir komplett
2021-10-17

  aol
Gav mej en härlig känsla
2021-10-17

  ULJO
Förlösande känsla
2021-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP