Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frihetens port.

öppnade sig för mig.
känns som jag levt.
i en dimma i flera år.
av sjukdom och alt.
medicineringen äntligen.
ser jag alt omkring mig.
jag har bara suttit tänkt,
jag har inte lust med nåt.
jag orkar vill inte.
är trött på all medicin.
många har gjort mig dålig.
vad har jag att förlora.
ja just ingenting.
när jag drar ner på medicineringen
jag såg bara dimman,'
framför mig får vakna opp.
det finns liv trots all mörker.
i bland ljusa i bland mörka dagar.
har missat mycket i livet.
för att jag levt i dimma.
dimma i flera år.
ju mer jag tänker.
är jag inte där snart.-
ur den mörka tunneln.
den glade jag alltid varit.
jag har alltid trott att alt.
en dag ornar sig ,
och det gör det till sist,
om man inte tvivlar på alt .
skrev i dag birgitta.




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2021-10-16 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP