Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DET DÄR DU MÅSTE

Du kommer hem och övermannas av  alla "borden"

Städningen tycks plötsligt bli det viktigaste på jorden

Ångesten som följer är ett oavlåtligt takdropp

Jag tjackar spikskor snabbt och så blir det ingen golvmopp

 

LARZ GUSTAFSSON 17/10 2021

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2021-10-17 15:29



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Ta det lugnt med alla ”borden”. Mycket är inte så akut som man tror i stressade lägen.
2021-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP