Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VINCENT VAN GOGH

Vincent van Gogh

fick ej vara ifred

Hans vuxna liv

var som en huvudled

Vincent van Gogh

Vincent van Gogh

 

 

"Medmänniskorna"

hade ingen respekt

Vincent blev sargad

slutkörd och knäckt

Vincent van Gogh

Vincent van Gogh

 

 

Man ville plåga

en lidande konstnär

En vars förmåga

var extraordinär

Vincent van Gogh

Vincent van Gogh

 

 

Allt detta slödder

blev till sist hans död

Endast hans bror var

ett varaktigt stöd

Theo van Gogh

Theo van Gogh

 

 

Vincent van Gogh

ett missförstått geni

Sådana finns även

i den tid vi lever i

Vincent van Gogh

Vincent  van Gogh

 

 

LARZ GUSTAFSSON 17/10 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 321 gånger
Publicerad 2021-10-17 16:54



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Mycket bra!
Kälkborgarna spottar på dom när de lever för att hylla dom när de är döda, dvs om de blivit tillräckligt erkända och berömda.
2021-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP