Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Varje dag ett äventyr. Livet är att städa en trappa. Varje vrå, om än sprickor finns att se, räknas. Även om du mist någon, alla gör ju det, så har du ändå haft någon, och även det måste ju ha varit värt något.


Någon har sagt




Att efter regn kommer solsken.
Men någon ha nog även tänkt,
efter tårar känns det mera som i sången
att utan dig, finns ingen morgondag.

Fast det finns det förstås.
Det märkliga är att det lider och dör
människor, oavsett hur vädret blir,
ser ut att bli eller bara talas om.



(En Marita inspirerade.
En sådan där Andersson?

19/10 2021)




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2022-09-22 08:39



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja just det att
mitt i sorgen ta igen
det som var det bästa
med ens vän, då skapligt
gå vidare på vägen den...
2022-09-23
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP