Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Illusionens död. Av Kameleont. (Nyrimmat på fem, står för att det är fem rader.) Kommenterar gärna på rimmade rader, en så kallad Rick.


Kommentar på en text (2346) nyrimmat på fem






Likt minnet av var kvardröjande kyss
som till livet självt vilja lyss
kanske föds tanke läsare hos
kanske blir det till känsloblues
tidsenligt var det då men nyss...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-27 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP